keskiviikko 6. heinäkuuta 2016

Raportointi alkakoon!

No niin. Koska kaksi blogia ei millään voinut riittää minulle, aloitan kolmannen. Tämän fokuksena on kuitenkin sarjakuvien, elokuvien, cosplayn ja yleisen nörtteilyn sijaan pelaaminen. Isoin harrastukseni edellämainittujen jälkeen on eri pöytäpelit. Roolipelit, lautapelit, miniatyyripelit, korttipelit- pelaaminen on minulle tärkeä harrastus. Roolipelit aloitin 14 vuotta sitten, ja Warhammer-miniatyyripelaamisen pian sen jälkeen. Roolipelaaminen on harrastus joka on tärkein aktiivinen harrastus elämässäni. Viikottaiset pelisessiot ovat minun arkeni kohokohta, ja jos joudun olemaan pitkiä aikoja pelaamatta alkaa minua masentamaan nopeasti. Rakastan erilaisia pelejä ja genrejä, hahmojen tekemistä, suunnittelua ja pelinjohtajana olemista. Tässä blogissa tulen puhumaan roolipeleistä- kokemuksistani, peleistä ja raportoimaan mielenkiintoisista peleistä.



Warhammer ja muut miniatyyripelit ovat myöskin olleet minun elämässäni tärkeässä osassa kauan. Warhammerin rikas fantasiamaailma  ("Vanha Maailma") oli heti Keski-Maan jälkeen hienoin fantasiamaailma nuorempana, ja tuolloin Games Workshopin strategiset sotapelit olivat parhaimmillaan ja pelien parissa tuli vietettyä hyvin paljon aikaa. Games Workshop valitettavasti ei ole firmana mikään helpoin mahdollinen, ja välillä on ollut taukoa tämän kanssa. Mutta viime vuosina olen aktivoitunut taas, ja alkanut maalaamaan figuja kaikkiin tarpeisiin: roolipeleihin, lautapeleihin ja Warhammeriin, niin itselle kuin kavereille. Ja fanikutoisen 9th Age-pelin ilmestyttyä on pelintoni myöskin palannut. Peliraportteja ja tietysti kuvia maalaamistani miniatyyreistä tulee näkymään täällä tulevaisuudessa.



Tällaista siis luvassa tulevaisuudessa. Ei tiedä kuinka usein tätä tulen päivittämään: kenties ei yhtä usein kuin pääblogiani Suomi-Rivendell-Asgard, mutta ainakin miniatyyripäivityksiä tulee olemaan enemmän. Palataan asiaan tulevaisuudessa.

Atte T

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti